Επιβεβαίωση της Ταυτότητας σας

Επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας τώρα μεταφορτώνοντας τα προσωπικά σας έγγραφα μέσω της ασφαλούς επιλογής στο ταμείο. Η κατάσταση του λογαριασμού σας θα ενημερωθεί, διασφαλίζοντας έγκαιρες πληρωμές και σε ορισμένες περιπτώσεις αυξημένα όρια καταθέσεων.

Πολιτική ασφάλειας

Η πολιτική ασφαλείας μας υπαγορεύει ότι τα μέλη πρέπει να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους κατά τη διάρκεια της ιδιότητας μέλους τους στην εταιρεία μας. Αυτή η διαδικασία επικύρωσης διασφαλίζει την προστασία των μελών μας και των διαδικτυακών ιστοτόπων τυχερών παιγνίων μας από τη διαδικτυακή απάτη.

Επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας - Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να αποστείλω τα έγγραφά μου;

Για την προστασία ημών όσο και των μελών μας από απάτη,

τα έγγραφα χρησιμοποιούνται για την επικύρωση της ταυτότητας του μέλους ή της κτήσης τυχόν πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος κατάθεσης στον λογαριασμό του. Παράλληλα, ζητάμε έγγραφα για τη διασφάλιση του γεγονότος ότι οι εξαργυρώσεις φτάνουν στο σωστό άτομο, και για να μπορούμε να προσφέρουμε αυξημένα όρια καταθέσεων όπου είναι δυνατό.

Τι μέτρα λαμβάνονται για τη διασφάλιση της ασφάλειας της διαδικασίας μεταφόρτωσης;?

Για τη διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών σας στοιχείων χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) η οποία παράσχει ασφάλεια και αξιοπιστία δεδομένων για όλες τις επικοινωνίες μέσω δικτύων και που μεταφορτώνει τα έγγραφά σας με ασφάλεια.

Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των εγγράφων μετά τη μεταφόρτωση;

Μετά τη λήψη των εγγράφων σας, αποθηκεύονται ηλεκτρονικά σε ασφαλές περιβάλλον, η πρόσβαση στο οποίο είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Τι τύπους εγγράφων θα πρέπει να αποστείλω;

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να στείλετε ένα από ή όλα τα ακόλουθα έγγραφα:

(i) Ταυτότητα με φωτογραφία: Απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας με φωτογραφία για το πρώτο σας αίτημα εξαργύρωσης. Αυτή η ταυτότητα με φωτογραφία μπορεί να είναι αντίγραφο διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Ειδικότερα, απαιτούμε τη πλευρά της ταυτότητας με τη φωτογραφία για τους ελέγχους επαλήθευσής μας. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα, η φωτογραφία και η υπογραφή σας εμφανίζονται στο έγγραφο.

(ii) Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες: Απαιτούνται επίσης αντίγραφα της εμπρόσθιας και της οπίσθιας πλευράς της πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες που χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία φαίνονται ξεκάθαρα για την έγκαιρη και ακριβή επαλήθευση. Για λόγους ασφαλείας, σβήστε στο αντίγραφο της μπροστινής πλευράς της κάρτας σας τα οκτώ μεσαία ψηφία καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφάλειας στο αντίγραφο της οπίσθιας πλευράς της κάρτας σας.

(iii) Αποδεικτικό διεύθυνσης: Tα απεσταλμένα έγγραφα ενδέχεται να είναι λογαριασμός υπηρεσίας κοινής ωφέλειας ή αντίγραφο λογαριασμού πιστωτικής κάρτας. Το έγγραφο θα πρέπει να είναι πρόσφατο και να εμφανίζει το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τη διεύθυνση που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας. Εάν παράσχετε αντίγραφο λογαριασμού πιστωτικής κάρτας, βεβαιωθείτε ότι έχετε σβήσει τα οκτώ μεσαία ψηφία από τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

(iv) Επικυρωμένα έγγραφα: Τα έγγραφά σας πρέπει να είναι επικυρωμένα από Συμβολαιογράφο/Δικηγόρο και να φέρουν υπογραφή ως ακριβές αντίγραφο.

Πώς στέλνω αυτά τα έγγραφα;

Μπορείτε να μεταφορτώσετε αυτά τα έγγραφα απευθείας μέσω του λογαριασμού σας από το ταμείο ακολουθώντας αυτές τις απλές οδηγίες:

  1. Είσοδος πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.
  2. Από την κύρια αίθουσα, μεταβείτε στο Ταμείο/Σελίδα καταθέσεων
  3. Επιλέξτε την καρτέλα Εργαλεία και ακολουθήστε τις βήμα προς βήμα οδηγίες.
  4. Το αρχείο πρέπει να έχει μια απο τις ακόλουθες μορφές: JPEG, EXIF, TIFF, RAW, PNG, GIF, BMP, PPM, PGM, PBM, PNM, ECW, PDF, SVG, JPG
  5. Το μέγιστο μέγεθος του αρχείου πρέπει να είναι 1 MB

Εάν η πρόσβαση στον λογαριασμό σας είναι περιορισμένη, μπορείτε να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα μέσω του ασφαλούς συνδέσμου:

www.safe-cashier.com

Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής στο. Ακολούθως, θα σας παρασχεθούν οδηγίες για την απλή διαδικασία της μεταφόρτωσης των απαραίτητων εγγράφων.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω σε περίπτωση που έχω επιπρόσθετες απορίες;

Εάν έχετε επιπρόσθετες απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια με την μεταφόρτωση αρχείου σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Υποστήριξης Μελών μας, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα χαρούν ιδιαίτερα να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τη μεταφόρτωση των εγγράφων σας.