Πώς να παίζετε Horse and Jockey

Συμβουλευτείτε τον εικονικό οδηγό και κάντε πονταρίσματα σε πραγματικές αποδόσεις σε εικονικά άλογα. Κάθε κούρσα ξεκινάει μόνο όταν το πείτε εσείς και μπορείτε να ποντάρετε σε απεριόριστο αριθμό κουρσών κάθε μέρα ή σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι!

Στοιχήματα win, lay και each-way (E/W)

Χρησιμοποιήστε τα βελάκια +/- δίπλα σε κάθε άλογο για να ορίσετε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε στο συγκεκριμένο άλογο για να τερματίσει πρώτο σε αυτές τις πιθανότητες.

Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου στη στήλη E/W για να επεκτείνετε το ποντάρισμα γκανιάν σας σε ποντάρισμα each-way.

Να θυμάστε ότι εάν εισάγετε ένα ποσό πονταρίσματος και στη συνέχεια τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου E/W, στην ουσία ποντάρετε δύο φορές το ίδιο ποσό σε δύο ξεχωριστά πονταρίσματα.

  1. Στο ότι το άλογο θα κερδίσει την κούρσα.
  2. Στο ότι το άλογο θα κερδίσει την κούρσα ή θα πλασαριστεί 2ο ή 3ο.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το ποντάρισμα γκανιάν σε ποντάρισμα κατά τσεκάροντας το πλαίσιο ελέγχου στη στήλη Κατά. Το ποντάρισμα κατά είναι ακριβώς το αντίθετο του πονταρίσματος γκανιάν, δηλαδή στοιχηματίζετε ότι το άλογο που επιλέξατε δεν θα κερδίσει.

Όταν είστε σίγουροι για τα πονταρίσματά σας, κάντε κλικ στο «Προσθήκη στο δελτίο πονταρίσματος» για να τα επιβεβαιώσετε. Τα πονταρίσματα αυτά μπορείτε πάντα να τα αφαιρέσετε από το δελτίο πονταρίσματος αργότερα.

Πονταρίσματα Φορκάστ, Τρικάστ και Δίδυμο

Ανοίξτε την καρτέλα Fore/Tri για να κάνετε ένα ποντάρισμα Φορκάστ (πρόβλεψη του αλόγου που θα τερματίσει 1ο και του αλόγου που θα τερματίσει 2ο). Κάντε κλικ στη μικρή καρτέλα Τρικάστ ακριβώς πάνω από το τραπέζι για να τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα Τρικάστ (όπως το Φορκάστ, αλλά με πρόβλεψη για τρεις θέσεις αντί για δύο).

Καταχωρήστε το ποσό πονταρίσματός σας χρησιμοποιώντας τα βελάκια +/- στο κάτω μέρος και μετά επιλέξτε το άλογο που νομίζετε ότι θα τερματίσει 1ο και το άλογο που θα τερματίσει 2ο (και το άλογο που θα τερματίσει 3ο στην περίπτωση του Τρικάστ).

Τσεκάρετε το πλαίσιο Δίδυμο για να προσθέσετε ένα Δίδυμο στο ποντάρισμά σας.

Πρέπει να ξέρετε ότι εάν εισαγάγετε ένα ποσό πονταρίσματος χρησιμοποιώντας τα βελάκια +/- και στη συνέχεια τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου Δίδυμο, στην ουσία ποντάρετε δύο φορές σε δύο διαφορετικά πονταρίσματα.

  1. Στο ότι το Quantum Leap θα τερματίσει 1ο και το Variety Duke θα τερματίσει 2ο.
  2. Στο ότι το Variety Duke θα τερματίσει 1ο και το Quantum Leap θα τερματίσει 2ο.

Όταν αποφασίσετε για τα πονταρίσματά σας, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο δελτίο πονταρίσματος για να τα επιβεβαιώσετε. Αν θέλετε, μπορείτε να τα αφαιρέσετε από το δελτίο πονταρίσματος αργότερα.

Έλεγχος της φόρμας κάθε αλόγου

Κάντε κλικ στο κουμπί Πληροφορίες δίπλα σε κάθε άλογο για να δείτε τη φόρμα του και να κρίνετε πόσο πιθανό είναι να κερδίσει βάσει τους απόδοσής του κατά το παρελθόν, του αναβάτη, του προπονητή κ.λπ.

Πληρωμές

Πληρώνεστε σύμφωνα με τις αποδόσεις που αναφέρονται για κάθε άλογο.

Ειδικές λειτουργίες

Ελέγξτε τα πονταρίσματα που έχετε τοποθετήσει ανοίγοντας την καρτέλα Δελτίο πονταρίσματος. Τώρα κάντε κλικ στο Υποβολή πονταρισμάτων και προβολή κούρσας για να συνεχίσετε το παιχνίδι και να ανακαλύψετε τον νικητή!

Ενώ η κούρσα βρίσκεται σε εξέλιξη, κάντε κλικ στο Απόδειξη στην άνω αριστερή γωνία για να ανοίξετε την κάρτα Κούρσα και να παρακολουθείτε τα πονταρίσματά σας.

Ελέγξτε το ιστορικό πονταρισμάτων σας κάνοντας κλικ στην καρτέλα Ιστορικό.

Καλή Τύχη!