Δίκαιο παιχνίδι

848play.com είναι πλήρως αφοσιωμένο να παράσχει ασφαλές, διασκεδαστικό και δίκαιο περιβάλλον παιχνιδιού για κάθε ένα από τους παίκτες μας. Παίρνουμε κάθε απαραίτητη πρόληψη και μέτρο για να προστατεύσουμε την εντιμότητα των παιχνιδιών μας. Πάνω από όλα, θέλουμε τα μέλη μας να αισθάνονται άνετα εμπιστευόμενοι τα παιχνίδια μας και να γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπισθούν με πλήρη σεβασμό. Επιπλέον, εφαρμόζουμε πολιτική μη-ανοχής σε παίκτες που η συμπεριφορά τους είναι αηθής, άδικη ή απρεπής όταν παίζουν με άλλους παίκτες.

Για να εξασφαλίσουμε την εντιμότητα των παιχνιδιών μας, ο "Ντίλερ" του 848play.com ουσιαστικά είναι ένας υπολογιστής. Για να βεβαιωθουμε ότι η έκβαση των παιχνιδιών είναι πραγματικά τυχαία, το 848play.com χρησιμοποιεί τον αναγνωρισμένο Παραγωγό Τυχαίων Αριθμών MD5 (Random Number Generator - RNG), ο οποίος παρέχει επιμόνως τυχαία αποτελέσματα στα παιχνίδια. Το σύστημα έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές με εκτέλεση εκατομμυρίων γύρων και εξέταση των αποτελεσμάτων. Επίσης, το σύστημα υποβάλλεται συστηματικά σε δοκιμές από το 848play.com.

Το 848play.com σας παρέχει online ιστορικό των αποτελεσμάτων των παιχνιδιών σας. Αυτά τα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε οποτεδήποτε θέλετε, πατώντας το κουμπί "Το Ιστορικό μου" στην κύρια αίθουσα του Καζίνου ή στο "Ιστορικό Παιχνιδιών" του μενού "Το Προφίλ μου" στη κύρια αίθουσα του πόκερ. Εκεί θα δείτε τα ποσά που στοιχηματίστηκαν, και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών, όπως επίσης και τις καταχωρήσεις καταθέσεων και αναλήψεων.

Δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε σκευωρία, ιδιαίτερα στο 848play.com. Μέλη που θα ανακαλύψουμε ότι συνωμότησαν θα αποκλειστούν οριστικά από αυτή την τοποθεσία (δείτε την Πολιτική Μη-Συνωμοσίας του 848play.com).

Το 848play.com έχει αναπτύξει και εφαρμόζει προηγμένη ιδιόκτητη τεχνολογία που προορίζεται για τον εντοπισμό παικτών που διαπράττουν συνωμοσίες, καθώς και για πολλούς άλλους τύπους δόλιας συμπεριφοράς. Επιπλέον, αυτή η τεχνολογία βοηθάει στον ακριβή προσδιορισμό των ατόμων που, για μια σειρά λόγων, δεν θα έπρεπε να παίζουν στο 848play.com.

Το 848play.com θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του για να ερευνήσει μέλη για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες συμμετοχής σε συνομωσία, καθώς και για κατηγορίες ύποπτης ή ανήθικης συμπεριφοράς.

Ελπίσουμε να απολαύσετε την παικτική σας εμπειρία στο 848play.com και να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλής γνωρίζοντας ότι κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε για να διατηρήσουμε το πλέον ασφαλές, διασκεδαστικό και δίκαιο περιβάλλον διαδικτυακού παιχνιδιού.

Απολαύστε τα τραπέζια και καλή σας τύχη!

Για βοήθεια σχετικά με αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σας ως προς τα διαδικτυακά παιχνίδια, κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας.