Όχι σε spyware

No Spyware

Όχι σε συμβιβασμούς Για το 848play.com η γαλήνη σας έχει κορυφαία προτεραιότητα και γι' αυτό δεν επιτρέπει στους διαβόητους ιούς του διαδικτύου να παρεμποδίσουν την παικτική σας εμπειρία.

Όχι σε Adware

Τα Adware είναι ένα είδος λογισμικών προγραμμάτων που αυτόματα εξαπολύουν ανεπιθύμητες και ενοχλητικές διαφημίσεις, συνήθως με την μορφή αναδυόμενων παραθύρων που εμφανίζονται χωρίς προειδοποίηση και σας παρενοχλούν. Κανονικά είναι πολύ δύσκολο, άν όχι αδύνατο, να εντοπιστεί το adware που προκαλεί το πρόβλημα.
Το 848play.com δεν επιτρέπει σε τέτοιους τρόπους προώθησεις διαφημίσεων να παρεμποδίσουν την παικτική σας εμπειρία.

Όχι σε Spyware

Τα spyware είναι ένα είδος λογισμικών προγραμμάτων που αυτόματα κάνουν εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, συνήθως χωρίς να το αντιληφθείτε, και κρυφά συλλέγουν και μεταδίδουν δεδομένα για τη χρήση του υπολογιστή σας Ορισμένα από τα πιο επικίνδυνα spyware μπορεί να μεταδώσουν στοιχεία χρήστη και κωδικών πρόσβασης σε ξένους για να τα χρησιμοποιήσουν για κλοπή ταυτότητας και απάτη.
Το λογισμικό του 848play.com, όχι μόνο είναι ελεύθερο από spyware, αλλά λαμβάνουμε ιδιαίτερα μέτρα για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όσο ασφαλέστερα είναι δυνατόν χρησιμοποιώντας τεχνολογίες κρυπτογράφησης.

Όχι σε Malware

Το Malware είναι κακόβουλο λογισμικό που σκοπεύει να διεισδύσει ή να βλάψει το λειτουργικό σύστημά σας ή άλλα προγράμματα. Οι ιοί, τα worms και τα trojans υπολογιστών αποτελούν διαφορετικές μορφές malware. Κρύβονται μέσα σε άλλα λογισμικά και τρέχουν στο φόντο, ώστε όταν βρεθούν να έχουν ήδη κάνει μεγάλη ζημιά.
Το 848play.com χρησιμοποιεί εξελιγμένα μέσα για να εξασφαλίσει ότι το λογισμικό μας παραμένει ασφαλές και σίγουρο για λήψη και συνεχή χρησιμοποίηση.

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Ως παγκόσμιοι πρωτοπόροι στην διασκέδαση με διαδικτυακά παιχνίδια, εμείς στο 848play.com δεσμευόμαστε να τηρήσουμε την πολιτική εταιρικής και κοινωνικής υπευθυνότητας που εκφράζει τα υψηλά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα που θέσαμε στους εαυτούς μας.