Ασφαλής συναλλαγή

Στο 848play.com μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία των συναλλαγών σας και όλα τα προσωπικά χρηματοοικονομικά στοιχεία σας είναι απολύτως ασφαλή.

Η Cassava Enterprises (Gibraltar) Ltd που παρέχει υπηρεσίες επεξεργασίας χρηματοοικονομικών συναλλαγών για το 848play.com, είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής συναλλαγών που επεξεργάζεται εκατομμύρια online συναλλαγές, ετησίως. Η Cassava Enterprises (Gibraltar) Ltd χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης δημόσιου/ιδιωτικού κλειδιού RSA για να διασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα δεδομένα μεταφέρονται με ασφάλεια στο Internet. Όλα τα τα στοιχεία των συναλλαγών και τα προσωπικά σας στοιχεία αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές, οι οποίοι προστατεύονται με τα πλέον προηγμένα συστήματα Τοίχου Προστασίας. Αυτό σημαίνει ότι η πραγματοποίηση χρηματοοικονομικής συναλλαγής στο 848play.com είναι απολύτως ασφαλής.

Για βοήθεια σχετικά με αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σας ως προς τα διαδικτυακά παιχνίδια, κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας.